Pigment Vallejo 35ml

Pigment Vallejo 35ml

Pigmenti naturali si sintetici

Pick color:
0 Items
14.50 lei
Tax included

Acest produs momentan nu este disponibil. Echipa Mustash lucreaza constant sa se asigure ca avem o oferta completa. Revizitati pagina produsului in curand sau inscrieti-va pentru o notificare pentru cand produsul va deveni iar disponibil

 

Pigmenti naturali si sintetici Vallejo

Pigmentii Vallejo, o selectie de pigmenti naturali si sintetici, au fost selectati pentru permanenta lor, rezistenta la lumina si gradul lor de procesare.

Acesti pigmenti sunt extra fini, lucru care faciliteaza la omogenizarea lor.

Gama de culori a fost special selectata pentru ca artistii si pasionatii sa poata reproduce cu acuratete conditiile de uzura si eroziune ale vehiculelor in miniatura, rugina de pe armura miniaturilor, si o gama larga de efecte cauzate de vreme si mediu inconjurator.

Pigmentii pot fi aplicati pe miniaturi in forma lor uscata, direct cu pensula, iar apoi pot fi fixati cu ajutorul unui Airbrush Thinner pentru a reproduce urmele de noroi sau acumularile de praf.

Cu ajutorului unui Binder, puteti crea volum, precum acumulari de pamant si noroi.

Acesti pigmenti nu sunt inflamabili si se comercializeaza in sticlute de 35ml.

In functie de densitatea pigmentilor, cantitatea de pigment din sticlute variaza, intre 17-39 grame.

0 Items
8429551731010
color
No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

You might also like

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie