Adeziv pentru tapet BISON Universal

Adeziv pentru tapet BISON Universal

Adeziv pentru tapet BISON 150gr

430000
3 Produse
19,20 lei
cu TVA

 

Adeziv pentru tapet BISON 150gr

Adeziv pentru tapet pe baza de rasini sintetice si metil celuloza de calitate superioara. Acest adeziv poate fi folosit pentru toate tipurile de tapet, greu, foarte greu si special precum cele din vinil neted, vinil structurat, acril, spuma, tapet textil, tapet in relief.

Adezivul este foarte puternic, nu pateaza, se intinde usor, nu formeaza noduri si are pH neutru. Este important sa se aplice tapetul in cel mult 10 minute dupa aplicarea adezivului.   

Adezivul se prezinta sub forma de praf care trebuie amestecat cu apa conform urmatoarelor indicatii:

Pentru tapet usor praful se va amesteca cu 5L de apa. Aceasta cantitate este suficienta pentru acoperirea a 40 de metri patrati. 

Pentru tapet medium praful se va amesteca cu 4L de apa. Cantitate este suficienta pentru acoperirea a 25 de metri patrati.

Pentru tapet greu (vinil,spuma,iuta) se va amesteca cu 3L de apa. Cantitatea este suficienta pentru acoperirea a 20 de metri patrati. 

3 Produse
Nu există recenzii

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie