Adeziv pentru Tapet BISON Special

Adeziv pentru Tapet BISON Special

Adeziv pentru tapet BISON 200gr

430003
2 Produse
21,82 lei
cu TVA

 

Adeziv pentru tapet BISON 200gr

Adeziv pentru tapet pe baza de rasini sintetice si metil celuloza de calitate superioara. Acest adeziv este idicat doar pentru tapeul special precum cele din vinil neted, vinil structurat, acril, spuma, tapet textil, tapet in relief.

Adezivul este foarte puternic, nu pateaza, se intinde usor, nu formeaza noduri si are pH neutru. Este important sa se aplice tapetul in cel mult 10 minute dupa aplicarea adezivului.   

Adezivul se prezinta sub forma de praf care trebuie amestecat cu apa conform urmatoarelor indicatii:

Pentru tapet greu(vinil, iuta) praful se va amesteca cu 5L de apa. Aceasta cantitate este suficienta pentru acoperirea a 25 de metri patrati. 

Pentru tapet special(lavabil) praful se va amesteca cu 3L de apa. Cantitate este suficienta pentru acoperirea a 15 de metri patrati.

Pentru tapet din fibre textile se va amesteca cu 4L de apa. Cantitatea este suficienta pentru acoperirea a 25 de metri patrati. 

Pentru fixarea tapetului din fibre textile se recomanda aplicarea pe perete a adezivului si apoi aplicarea tapetului. 

2 Produse
Nu există recenzii

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie