Adeziv pentru tapet BISON Normal

Adeziv pentru tapet BISON Normal

Adeziv pentru tapet BISON 125gr

430002
2 Produse
22,81 lei
cu TVA

 

Adeziv pentru tapet BISON 125gr

Adeziv pentru tapet pe baza de rasini sintetice si metil celuloza de calitate superioara. Acest adeziv poate fi folosit pentru toate tipurile de tapet, usor, mediu si greu (iuta, vinil)

Adezivul este foarte puternic, nu pateaza, se intinde usor, nu formeaza noduri si are pH neutru. Este important sa se aplice tapetul in cel mult 10 minute dupa aplicarea adezivului.   

Adezivul se prezinta sub forma de praf care trebuie amestecat cu apa conform urmatoarelor indicatii:

Pentru tapet usor praful se va amesteca cu 8L de apa. Aceasta cantitate este suficienta pentru acoperirea a 45 de metri patrati. 

Pentru tapet medium praful se va amesteca cu 8L de apa. Cantitate este suficienta pentru acoperirea a 45 de metri patrati.

Pentru tapet greu (vinil,spuma,iuta) se va amesteca cu 6L de apa. Cantitatea este suficienta pentru acoperirea a 30 de metri patrati. 

2 Produse
Nu există recenzii

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie