• -25%
Bait pentru lemn 150 ml
Bait pentru lemn 150 ml
Bait pentru lemn 150 ml
Bait pentru lemn 150 ml

Bait pentru lemn 150 ml

Impregnant pentru lemn 150ml

Lazur pentru lemn pe baza de apa

Alege culoarea:
38 Produse
6,68 lei 8,90 lei -25%
cu TVA

 

Bait pentru lemn 150 ml

Acest impregnant pentru lemn este o solutie pe baza de apa si are in compozitia sa copolimer acrilic, aditivi si conservanti. Baitul nu are miros si nu este toxic. Ofera protectie lemnului impotriva mucegaiului, ciupercilor si impotriva cariilor. Se aplica pe lemn uscat, curat si degresat.

Instructiuni de utilizare:

Inainte de folosirea lui se agita foarte bine iar apoi se aplica pe suprafata de lemn aleasa prin pensulare, pulverizare sau imersie. Dupa ce lemnul s-a uscat in totalitate se slefuieste cu hartie abraziva de granulatie foarte fina (recomandam folosirea unei hartii abrazive cu granulatie intre 280-400). Dupa slefuire se curata de praf si se aplica un lac de protectie. Se foloseste o cantitate de 80-120gr/m2, in functie de gradul de finisare dorit.

Conditii de aplicare:

Temperatura solutiei si a suprafetei alese nu trebuie sa depaseasca 30 de grade Celsius iar umiditatea mediului de lucru nu trebuie sa depaseasca 65 de grade Celsius.

 Bait pentru lemn pe baza de apa.

38 Produse
color
6426495510727
Nu există recenzii

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie