Hartie quilling Mustash 3mm Mov Albastrui
Hartie quilling Mustash 3mm Violet Inchis
Hartie quilling Mustash 3mm Mov Albastrui
Hartie quilling Mustash 3mm Violet Inchis

Hartie quilling Mustash 3mm Violet Inchis

Hartie pentru quilling Mustash 3mm Violet Inchis Cod culoare: 00

54 Produse
6,90 lei
cu TVA
 

Hartie pentru quilling 3mm - Violet Inchis

Acest set contine 200 de fasii taiate la dimensiunile de 30cm lungime si 3mm latime. Hartia folosita este o hartie speciala de 130gr (import Germania). Hartia este ambalata intr-o cutie speciala si practica pentru o depozitare usoara si la indemana. 

 Cutie pentru hartia Quilling Mustash

Istoria tehnicii quilling:

Tehnica quilling este una din cele mai frumoase tehnici de decorare existente. Aceasta tehnica s-a remarcat pentru prima data in timpul Renasterii, cand calugarii italieni si cei francezi foloseau aceasta tehnica pentru decorarea manuscriselor si a obiectelor religioase transformandu-le in adevarate opere de arta.

Quilling Antic

In secolul XVIII tehnica quilling devine una din preocuparile principale ale doamnelor din inalta societate a Europei care foloseau aceasta tehnica pentru infrumusetarea unor obiecte personale. Aceasta tehnica a fost de asemenea introdusa in alte activitati artistice percum broderia si pictura pentru a crea opere de arta nemaivazute.

De-alungul timpului aceasta tehnica a suferit mici modificari datorita materialelor folosite, diferitelor stiluri de creatie si tehnicilor de lucru noi aparute. 

In ziua de azi tehnica quilling se gaseste pretutindeni si este practicata de oricine este interesat. Majoritatea lucrarilor de arta expuse in muzee se gasesc in muzeele din Europa si din Statele Unite. 

 

Instrumente pentru quilling: 

In sectiunea instrumente quilling a site-ului nostru veti gasi toate instrumentele nesesare pentru a putea incepe practicarea acestei minunate tehnici de decorare.

Principalele instrumente folosite sunt betisorul de quilling , flaconasul cu aplicator fin, peptenele quilling, acele de fixare,aparatul pentru frajurat hartie si sablonul quilling.

Happy Quilling!

54 Produse
Nu există recenzii
 

Cost transport de 19 Lei pentru comenzi cu greutate de pana la 1 kg.

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 de lei.

 

Livrare rapida din stoc propriu.

 

Consultanta si comenzi telefonice: Luni-Vineri intre orele 08:00-16:00, la numerele de telefon 0734730278 / 0265326351

 

Ridicare gratuita din depozit: str.Florilor nr.492, Cristesti, Jud.Mures.

 

Adresa magazin Mustash Bucuresti: Calea Grivitei nr 37, Sector 1, verifica stoc magazin tel.021-3133694.

 

Economiseste cu Mustash! Suntem importator si producator de materiale pentru pictura cu o vechime mai mare de 15 ani pe piata.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie