PINTY PLUS TECH CALORIFER ALB 400ML
  PINTY PLUS TECH CALORIFER ALB 400ML
  PINTY PLUS TECH CALORIFER ALB 400ML
  PINTY PLUS TECH CALORIFER ALB 400ML

  PINTY PLUS TECH CALORIFER ALB 400ML

  Vopsea spray calorifer alb

  Vopsea alba pentru radiator PintyPlus, smalt acrilic cu luciu rapid si uscare rapida. Ofera rezistenta la temperatura de pana la 90 ° C.

  151
  33,00 lei
  cu TVA

  Acest produs momentan nu este disponibil. Echipa Mustash lucreaza constant sa se asigure ca avem o oferta completa. Revizitati pagina produsului in curand sau inscrieti-va pentru o notificare pentru cand produsul va deveni iar disponibil

   

  Vopsea aerosol pentru calorifer alb

  Vopsea spray ideala pentru vopsire, retusare si pentru conservarea tuturor tipurilor de calorifere, atat turnate, cat si din aluminiu.

  Caracteristici tehnice
  Acoperire 2 m2
  Uscare dupa 15 min.
  Revopsire in 5 min.

  Suprafața de vopsit trebuie sa fie curata si uscata . Curatati rugina cu o perie de sarma sau cu hartie abraziva. Indepartati petele de grasime cu solvent.Agitati puternic cutia timp de 1 minut dupa ce suna bilele de amestecare. Pulverizati de la o distanta de 25/30 cm, aplicand straturi subtiri si subtiri, mai intai orizontal si apoi vertical. Este recomandat sa pulverizati doua straturi subtiri in loc de un strat gros, pentru a obtine o acoperire uniforma si pentru a evita caderile de vopsea. Odata ce operatiunea este finalizata inversati cutia si împingeti duza pana cand iese numai gaz pentru a preveni infundarea duzei.

  Pentru o acoperire perfecta este indicat si un strat de grund Pintyplus Universal Primer.

  Nu există recenzii

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie