Syntolinfa intaritor pentru lemn 1 Litru

  HOLZHARTER intaritor pentru lemn 1 Litru 0642

  HOLZHAERTER   - intaritor pentru lemn 1000 ml.

  Consolideaza lemnul care şi-a pierdut coerenta structurala din cauza acţiunii agenţilor atmosferici, invechirii, mucegaiurilor, poluării, insectelor dăunătoare sau ciupercilor.

  0642
  3 Produse
  95,00 lei
  cu TVA

   

   În

  HOLZHAERTER 1l  - intaritor pentru lemn 1000 ml.

  Întaritorul HOLZHAERTER 1l  este perfect transparent si dupa aplicare, nu modifica în nici un fel, culoarea sau nuanta originala a lemnului.

  Întaritorul pentru lemn HOLZHAERTER 1l   restaureaza lemnul si este absorbit in profunzime, de fibrele lemnului si gratie utilizarii rasinilor cu intarire rapida, care nu sufera modificari, permite pastrarea formei originale a mobilierului tratat, fara sa cauzeze modificari nedorite. Se poate aplica pe orice tip de lemn atat în interior cat si in exterior, permitand de asemenea orice tip de finisare ulterioara.

   

   

  3 Produse
  Nu există recenzii

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie