Straw Oil 1L

  Danish Oil 1L - Transparent

  Decking Oil 1L

  4971
  1 Obiect
  109,00 lei
  cu TVA

   

  Danish Oil Borma Wachs 1L

  Acest ulei transparent este formulat folosind uleiuri naturale modificate cu rasina uretanica si este destinat pentru tratamentul suprafetelor de lemn folosite la exterior.

  Uleiul hraneste si protejeaza lemnul, iar rasina din compozitie creste capacitatea protectiva a uleiului, oferindu-i rezistenta la apa si intemperii. 

  Uleiul este de asemenea imbogatit cu filtre UV, iar acest lucru reduce fenomenul clasic de innegrire a lemnului, acesta pastrandu-si o tonalitate a culorii mai vie si mai stralucitoare. 

  Este ideal pentru mobilierul de gradina, pergole, etc.

  Mod de utilizare:

  Suprafata care urmeaza a fi tratata se curata si degreseaza corespunzator, apoi uleiul se aplica folosind o carpa de bumbac care nu lasa scame sau o pensula. Dupa aplicarea primului strat suprafata se lasa la uscat timp de 6-8 ore, iar apoi se aplica un al doilea strat. 

  Dupa aplicarea a cel putin 2 straturi, suprafata se lasa la uscat 24h.

  Consum: 10/12 m2 per 1 litru.

  1 Obiect
  Nu există recenzii

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie