• -30%
Culori acrilice lichide Vallejo
Culori acrilice lichide Vallejo
Culori acrilice lichide Vallejo
Culori acrilice lichide Vallejo

Culori acrilice lichide Vallejo Artist

Ideale pentru aerograf, pensula, penite si markere

Alege culoarea:
0 Produse
11,90 lei 17,00 lei -30%
cu TVA

Acest produs momentan nu este disponibil. Echipa Mustash lucreaza constant sa se asigure ca avem o oferta completa. Revizitati pagina produsului in curand sau inscrieti-va pentru o notificare pentru cand produsul va deveni iar disponibil

 

Culori acrilice lichide

Vopsea acrilica Vallejo Artist a fost elaborata folosind cei mai buni pigmenti pentru artisti, iar rezultatul e o gama de culori cu stabilitate si rezistenta maxima la lumina. Pigmentii sunt dispersati intr-o emulsie polimerica 100% acrilica.

In gama de culori se regasesc pigmenti ogranici si anorganici precum cadmium, cobalt, quinacridone si pyrrol. In plus, in procesul de fabricare, nu a fost folosit niciun additiv considerat “umplutura” si nici-un agent de matuire. In acest fel, dupa uscare, in functie de natura pigmentului, culorile pot fi stralucitoare, satinate sau mate si opace sau transparente.  

Culorile au o vascozitate cuprinsa intre 1000-2000 cPs . Sunt foarte versatile si pot fi folosite pentru tehnica pouring sau ca o alternativa a acuarelelor. De asemenea pot fi folosite si cu aerograful, dar trebuie diluate cu putin Airbrush Thinner.

Dupa uscare culorile sunt rezistente la apa, nu ingalbenesc si sunt rezistente la razele ultraviolete.

Culorile Acrilice Vallejo Studio sunt in conformitate cu Reglementarile UE ale protocolului REACH.

Se comercializeaza în flacoane de plastic de 32ml. prevazute cu picurator, și în sticle de 200 ml. cu capac fliptop.

0 Produse
8429551328234
color
Nu există recenzii

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie