Mecha Color 17ml
Mecha Color 17ml
Mecha Color 17ml
Mecha Color 17ml

Mecha Color 17ml

Mecha Color 17ml

Alege culoarea:
0 Produse
10,00 lei
cu TVA

Acest produs momentan nu este disponibil. Echipa Mustash lucreaza constant sa se asigure ca avem o oferta completa. Revizitati pagina produsului in curand sau inscrieti-va pentru o notificare pentru cand produsul va deveni iar disponibil

 

Mecha Color 17ml

Culori acrilice pentru modelism si machetare special formulate pentru aplicarea pe machete si modele expuse manipularii frecvente sau agresive. Noua formula contine un component revolutionar care garanteaza aderenta exceptionala si pe cele mai dificile suprafete, in acelasi timp oferind rezistenta foarte buna impotriva zgarieturilor, frictiunii si impactelor.

Gama de culori include si Grunduri si culori speciale pentru efecte de invechire si efecte de weathering. toate folosind aceeasi formula speciala.  

Inainte de aplicare este recomandat sa aplicati un grund pe suprafata dorita si apoi sa aplicati Model Air in mai multe straturi. Culorile se usuca rapid si formeaza un strat omogen cu rezistenta execeptionala, fara a distorsiona detaliile machetei. Pentru aplicarea cu aerograful este recomandat ca acesta sa fie setat intre 15-20 PSI sau 0.5 - 1 kg.

0 Produse
8429551690010
color
Nu există recenzii

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie