• Nou
Carton pictură grunduit Mustash ProBord 3mm
Carton pictură grunduit Mustash ProBord 3mm
Carton pictură grunduit Mustash ProBord 3mm
Carton pictură grunduit Mustash ProBord 3mm

Carton pictură grunduit Mustash ProBord 3mm

Pentru artiștii care apreciază atenția la detalii și autenticitatea lucrului manual, Cartonul de pictură grunduit Mustash – 3mm este suportul perfect pentru creațiile tale. Fiecare bucată este realizată cu migală în atelierele Mustash, unde pasiunea pentru artă întâlnește măiestria tradițională. De la selecția materialelor până la aplicarea fiecărui strat de grund, fiecare etapă este controlată cu atenție pentru a asigura un produs superior.

Ideal pentru vopsea acrilica, tempera, pastel, creioane sau carbune. Pentru ulei alegeti produsul Mustash OilBord.

Alege culoarea:
1599 Produse
1,90 lei
cu TVA
 

Caracteristici principale:

  • Grosime de 3mm: Oferă o stabilitate și o rezistență excepționale, ideale pentru lucrări de dimensiuni mari, menținându-și rigiditatea și forma pe termen lung.
  • Dimensiuni variate: Disponibil în formate de la 10x10 cm până la 70x100 cm, acest suport versatil se potrivește atât pentru proiecte mici cât și pentru lucrări monumentale.
  • Material premium, prelucrat manual: Cartonul de legătorie (mucava) este tratat cu grijă în trei straturi – două straturi de grund Gesso acrilic de producție proprie Mustash și un strat suplimentar menit să elimine distorsionarea, asigurând o suprafață netedă și durabilă, perfectă pentru aplicații de vopsea în acrilic, tempera, pastel, creioane si carbune
  • Handmade by Mustash: Fiecare produs este grunduit manual în atelierele noastre, utilizând tehnici tradiționale pentru a oferi un suport de înaltă calitate, adaptat nevoilor celor mai exigenți artiști.

De ce să alegi Cartonul de pictură grunduit Mustash?

Acest carton de 3mm este alegerea ideală pentru proiectele tale ambițioase, oferindu-ți o alternativă accesibilă și robustă la pânza de pictură, fără compromisuri în privința calității. Fiecare bucată este realizată cu dedicare și precizie, asigurându-ți flexibilitatea de a experimenta și de a-ți duce creativitatea la un nivel superior, pe un suport ce îmbină tradiția cu inovația.

1599 Produse
color
Nu există recenzii
 

Cost transport de 19 Lei pentru comenzi cu greutate de pana la 1 kg.

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 de lei.

 

Livrare rapida din stoc propriu.

 

Consultanta si comenzi telefonice: Luni-Vineri intre orele 08:00-16:00, la numerele de telefon 0734730278 / 0265326351

 

Ridicare gratuita din depozit: str.Florilor nr.492, Cristesti, Jud.Mures.

 

Adresa magazin Mustash Bucuresti: Calea Grivitei nr 37, Sector 1, verifica stoc magazin tel.021-3133694.

 

Economiseste cu Mustash! Suntem importator si producator de materiale pentru pictura cu o vechime mai mare de 15 ani pe piata.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie