Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul benficiaza de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare.

Termenul de 14 zile intra in vigoare in momentul in care consumatorul intra in posesia fizica a produselor. Consumatorul va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retur. SC Mustach SRL ofera persoanelor fizice/juridice posibilitatea de retur a produselor in 30 de zile calendaristice, de la data primirii comenzii.


Pot fi returnate produsele care:

  1. Nu prezinta urme de lovire sau deteriorare
  2. Nu au fost folosite, in cazul vopselurilor, uleiurilor, etc.

Returul produselor se poate face la adresa:

MUSTACH SRL

Str.Florilor 492

Cristesti, jud. Mures

0265326351


Dupa verificarea returului clientul poate sa opteze:

  1. Pentru rambursarea sumei aferente produsului (produselor) returnate - max.48 de ore de la primirea returului

    In cazul in care optati pentru returul sumei, va rugam sa ne trimeti un e-mail pe adresa office@mustash.ro, in care sa ne furnizati un cont bancar in care sa efectuam plata.

  2. Pentru schimbul produsului returnat cu un altul/altele

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie