Exista doua modalitati de a face o comanda la produsele disponibile pe acest site:

Comanda telefonica

Puteti depune o comanda telefonica la urmatoarele numere de telefon:

Mobil:0742634001

 

 

Comanda online

Pentru a cumpara produse de pe www.mustash.ro este necesar sa urmati urmatorii pasi:

1. Adaugati in cos toate produsele pe care doriti sa le achizitionati apasand butonul "Adauga in cos" existent la fiecare produs in parte. Nu uitati sa specificati cantitatea in cazul in care doriti o cantitate mai mare. Cosul este disponibil in partea din stanga a paginii.


2. Dupa ce ati terminat de ales produsele care va intereseaza si le-ati inserat in cosul de cumparaturi, urmatorul pas este sa apasati butonul "comanda" de sub cosul de cumparaturi sau in partea de sus a paginii butonul "Cos".

3. Pasul urmator necesita ca dumneavoastra sa va creati un cont daca nu aveti apoi sa va autentificati.

4. Selectati adresa la care se va trimite comanda. In mod normal este selectata deja dar va rugam sa verificati corectitudinea ei apoi apasati butonul "Urmator".

 

5. Acest pas presupune citirea si acceptarea termenilor si conditiilor site-ului pentru a putea continua. De asemenea tot in acest pas puteti sa selectati curierul care va va aduce comanda.

6. Alegeti metoda de plata

7. Confirmati comanda apasand butonul "Confirm Comanda".

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie