SPRAY ADEZIV REPOZIŢIONABIL 400 ml

SPRAY ADEZIV REPOZIŢIONABIL 400 ml

SPRAY ADEZIV REPOZIȚIONABIL este creat pentru profesioniştii care lucrează în sectoarele publicităţii, graficii, fotografiei, fotolitografie, dispunerii în vitrine.

 

 

741
49.00 lei
Tax included

Acest produs momentan nu este disponibil. Echipa Mustash lucreaza constant sa se asigure ca avem o oferta completa. Revizitati pagina produsului in curand sau inscrieti-va pentru o notificare pentru cand produsul va deveni iar disponibil

 

 

SPRAY ADEZIV REPOZIȚIONABIL este
produsul de înaltă calitate şi tehnologie
creat în special pentru profesioniştii care
lucrează în sectoarele publicităţii, graficii,
fotografiei, fotolitografie, dispunerii în
vitrine.SPRAY ADEZIV REPOZIȚIONABIL este produsul de înaltă calitate şi tehnologie creat în special pentru profesioniştii care lucrează în sectoarele publicităţii, graficii, fotografiei, fotolitografie, dispunerii în vitrine.

SPRAY ADEZIV REPOZIŢIONABIL nu are termeni de comparaţi şi, datorită caracteristicilor sale excepţionale de

transparenţă (este invizibil) , aderenţă instantanee, repoziţionabilităţii şi duratei, este cel mai bun pentru a exercita lucrări curate şi perfecte.

SPRAY ADEZIV REPOZIŢIONABIL este un produs special pentru utilizarea pe hârtie, carton, pelicule, plastic,cauciuc, metale şi ţesături, dar se poate folosi şi pe aproape toate tipurile de materiale.

SPRAY ADEZIV REPOZIŢIONABIL poate fi utilizat inclusiv pentru aplicarea fotografiilor în albume, pentru realizarea panourilor decorative, pentru şcoală şi alte întrebuinţări.

 

 

No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie