Accesarea, vizitarea sau cumpararea de produse de pe www.mustash.ro implica citirea si acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Va rugam parcurgeti cu atentie fiecare sectiune pentru a fi informat corect asupra drepturilor si obligatiilor fiecarei parti. Continuarea folosirii acestui website precum si crearea unui cont nou presupune acceptarea urmatorilor termeni si conditii de utilizare:

1. Obligatiile utilizatorului

   1.1 Utilizatorul este obligat sa citeasca si sa fie de acord cu acesti termeni si conditii inainte de a isi face cont si a cumpara de pe acest website.
   1.2 In momentul crearii contului, cumparatorul este rugat sa furnizeze informatii cu caracter personal corecte si actualizate
   1.3 Cumparatorul trebuie sa verifice cu atentie produsele pe care le-a inserat in cosul de cumparaturi inainte de a plasa comanda online pentru a scuti MUSTACH SRL de eventualele comenzi false.
   1.4 Clientul trebuie sa inteleaga ca oricare abatere de la acesti termeni si conditii duce la inchiderea contului fara o anuntare in prealabil.
   1.5 Orice utilizator care a furnizat adresa sa de e-mail pe www.mustash.ro are dreptul sa ceara ca aceasta sa fie stearsa din baza de date

2. Obligatiile MUSTACH SRL

   2.1 MUSTACH SRL isi rezerva dreptul de a face orice fel de modificari site-ului www.mustash.ro fara a anunta utilizatorii de acest lucru.
   2.2 MUSTACH SRL nu isi asuma raspunderea pentru pierderea, denaturarea sau neonorarea comenzii atata timp cat aceste efecte nu au fost cauzate de MUSTACH SRL ci de alte parti terte care au participat la procesul de transport catre dumneavoastra.
   2.3 MUSTACH SRL nu este responsabila de continutul altor website-uri spre care exista o legatura directa de pe www.mustash.ro.
   2.4 MUSTACH SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor cu caracter personal si se obliga sa nu transmita datele utilizatorilor sai altor parti terte si sa le foloseasca doar in scopul trimiterii produselor catre destinatar.
   2.5 MUSTACH SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

3. Erori de pe site

  1.1. Erori de pret pe site-ul www.mustash.ro pot sa apara, de exemplu in curs de editare/upload produse pretul afisat pe site poate sa apara de 0 Lei, acesta este doar o eroare, subliniam faptul ca nu vindem produse cu valoarea de 0 Lei, in cazul in care clientul adauga in cos produse cu 0 Lei, clientul va fi contactat de catre departamentul de vanzari Mustach SRL si se va aduce la cunostinta clientului pretul real al produsului

  1.2. Adresa si numar de telefon gresit introdus de catre clienti, va rugam sa acordati atentie sporita cand introduceti date despre adresa si numarul de telefon, dace informatia este eronata comanda nu ajunge la client.

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie