Mixtion pe baza de solvent 500ml

Mixtion pe baza de solvent 500ml

Mixtion pe baza de solvent 500ml

2 Items
92.23 lei
Tax included
 

Mixtion pe baza de solvent 500ml 

Mixtion pe baza de solvent gata de aplicare. Acest produs profesional se agita bine inainte de aplicare si apoi se dilueaza cu DNU 016 pana la 50%. Are un timp de uscare rapid, astfel este recomandat ca suprafata pe care se aplica sa fie prelucrata in maxim 20 de minute. Produsul poate fi folosit si pe metal.

Mod de utilizare:

Inainte de aplicare recipientul se agita bine si apoi se dilueaza in proportia ceruta. Apoi se aplica pe suprafata dorita folosind o pensula fina sau cu pistolul de vopsit. Produsul trebuie aplicat pe o supfarata cu porozitate medie. Se aplica intr-un strat subtire si uniform (30/50gr m2) si dupa 15-30 de minute se verifica prin atingere daca suprafata este lipicioasa. Evitati aplicarea foitelor pe o suprafata prea umeda sau prea uscata. Dupa aplicarea foitei se asteapta timp de 5 ore inainte de finisarea suprafetei.

2 Items
No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie