Clei de iepure granule 100g

Clei de iepure granule 100g

Clei de iepure 100g

Cleiul de iepure este un adeziv natural care are in componenta sa colagen pur de iepure.

Cantitate
1 Item
25.00 lei
Tax included
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

 

Clei de iepure 100g

Cleiul de iepure este un adeziv natural care are in componenta sa colagen pur de iepure. Acest clei este ideal pentru prepararea grundului sau a liantilor pentru pictura. Cleiul de iepure este considerat unul din cele mai rezistente dar si flexibile adezive disponibile pe piata iar multi folosesc acest clei in aurire ca baza pentru foite.

 

Mod de utilizare:

Se adauga intr-un litru de apa 100g de clei de iepure timp de 24h, se lasa sa se usuce iar apoi se incalzeste la bain-marine la flacara mica. Se aplica cat inca este cald. Dupa ce incepe sa se raceasca cleiul ia forma unui gel pana se intareste.

 

Modalitati de inbunatatire a cleiului:

Pentru a spori aderenta cleiul poate fi amestecat cu alti adezivi. Pentru a creste rezistenta la apa se adauga 1% din greutate formaldehida sau sulfat de aluminiu. Pentru a reduce din aspectul rigid se adauga clorura de potasiu. Pentru a spori flexibilitatea 5% din greutate glicerina. 

1 Item
6426495513896
select
No reviews

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie