Foto Transfer Textile Vallejo 60ml 40082
Foto Transfer Textile Vallejo 60ml 40082
Foto Transfer Textile Vallejo 60ml 40082
Foto Transfer Textile Vallejo 60ml 40082

Foto Transfer Textile Vallejo 60ml 40082

Textil Transfer Medium Vallejo

Transfera imagini pe suport textil

16 Items
15.00 lei
Tax included
 

Foto Transfer Textile Vallejo 60ml

Textile Transfer Medium Vallejo este ideal pentru a transfera imagini (fotocopiate sau imprimate) pe suport textil cum ar fi perdele, perne, posete, fete de masa, papuci si tricouri. Cele mai bune transferuri sunt realizate cu fotocopii alb-negru; imaginile color imprimate pot fi transferate pe anumite suprafete, dar unele cerneluri de tipar nu sunt stabile la spalarea frecventa.

Instructiuni

1. Transferul unei imagini copiate pe Poliester Mat

Copiati fotografia sau imaginea cu un copiator cu laser - cerneala imprimantei nu este potrivita - pe o foaie de poliester mat. Aplicati un strat de Foto Transfer Textile Vallejo pe fata imaginii (partea de cerneala) si apasati-o cu fata in jos pe suprafata textila. Utilizati degetul pentru a aplica o usoara presiune si pentru a elimina bulinele de aer. Cerneala imaginii va ramane fixata pe suportul textil in 20 de minute; foaia de poliester poate fi pur si simplu decojita; orice urma de poliester se indeparteaza cu apa calduta. In cele din urma, imaginea transferata poate fi protejata cu o pelicula/strat subtire de Foto Transfer Vallejo.

2. Transferul imaginilor copiate pe hartie

Utilizati o copie realizata cu un copiator laser. Taiati imaginea, astfel incat sa existe o cantitate minima de hartie pe care o sa indepartati mai tarziu. Aplicati Foto Transfer Textil Vallejo pe fata imaginii (partea cu cerneala) si apasati-o cu fata in jos pe suprafata textila. Utilizati degetele pentru a aplica o usoara presiune si pentru a elimina orice riduri si buzunare de aer. Plasati greutate pe imagine pentru un efect cat mai profund. Uscarea poate dura ore si poate fi accelerata cu un uscator de par. Odata uscat, suportul de hartie este indepartat cu apa căalduta. (Daca obiectul nu poate fi scufundat, lasati un burete umed pe el pana cand se inmoaie si apoi frecati usor hartia cu varfurile degetelor sau cu o carpa pana cand imaginile imprimate arata clar. In final protejati imaginea cu un alt strat de Foto Transfer Textile Vallejo.


3. Transferul imaginilor imprimate decupate din reviste sau pliante

Calitatea transferului unei imagini tiparite dintr-o revista sau reproducere depinde de calitatea cernelei folosite la tipar. Cele mai bune rezultate sunt obtinute prin imagini tiparite din reviste publicate pe hartie cretata cu greutate medie (80gr). Procedura este aceeasi cu cea descrisa mai sus pentru fotocopii pe hartie. Cu toate acestea, calitatea cernelei tiparite este variabila, iar acest tip de transfer nu este recomandat pentru obiectele care se spala frecvent. Este ideal pentru papuci, portmonee, anumite perdele si perne. In acest caz, de asemenea, protejati transferul finit cu un strat final de Foto Transfer Textil Vallejo.

Nota
Atunci cand o imagine transferata de pe hartie se usuca, poate parea ca nu este clara, ca si cum ar fi acoperit cu un voal albicios, acest lucru este cauzat de continutul de celuloza din suportul de hartie. Densitatea acestui strat de acoperire depinde de calitatea hartiei, dar, in orice caz, poate fi indepartata prin stergerea usoara a imprimarii cu Foto Tranfer Textile Vallejo.

16 Items
No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie