Solutie curatat tablouri Winsor Newton 75ml

Winsor & Newton Picture Cleaner 75ml

Artist Picture Cleaner

3021735
49.00 lei
Tax included

Acest produs momentan nu este disponibil. Echipa Mustash lucreaza constant sa se asigure ca avem o oferta completa. Revizitati pagina produsului in curand sau inscrieti-va pentru o notificare pentru cand produsul va deveni iar disponibil

 

Picture Cleaner Winsor & Newton75ml

Formulated using a natural resin/oil emulsion with ammonia. It is used to clean varnished paintings. 

It works by dissolving linseed oil oxidation and will remove surface dirt and the product of oxidation in the old varnish.

Shake well befor using and clean small surfaces with cotoon pads. After cleaning remove any remaining cleaner with distilled turpentine. 

Please note that any painting that needs to have the varnish removed, should be entrusted to a competent picture restorer.

It can also be used for unvarnished painting but with great care. If any colour appears to be coming off, the process should be stopped immediately. 

Emulsie de ulei si rasini naturale, pentru curatarea picturilor in ulei, vernisate. Indeparteaza murdaria si grasimea prin dizolvarea peliculei formate prin oxidarea uleiului de in.Se agita foarte bine inainte de utilizare. Se aplica pe un tampon din bumbac si se curata suprafete mici, prin miscari usoare si circulare. Murdaria se va transfera pe tampon. Operatiunea se repeta pana cand tamponul ramane curat in contact cu suprafata picturii. Dupa curatare, urmele de produs se pot indeparta cu esenta de terebentina.

Contine amoniac. Nu se recomanda diluarea produsului. Culoarea si sedimentele depuse pe fundul sticlei pot varia de la lot la lot; calitatea produsului nu este afectata de acest aspect.

Atentie! Indepartarea vernisului se realizeaza de catre experti. Se pot curata si picturile fara vernis, dar cu foarte mare atentie. Operatiunea ar trebui oprita daca se observa culoare pe tamponul de bumbac cu care se curata tabloul.

No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie