SPRAY ADEZIV UZ UNIVERSAL PERMANENT 400 ml

SPRAY ADEZIV UZ UNIVERSAL PERMANENT 400 ml

Adeziv spray universal permanent 400ml lipeşte definitiv metalul, plasticul, mocheta, lemnul, laminatele, cartonul, hârtia şi multe alte materiale, fie că sunt de mici sau de mari dimensiuni.

lipeşte definitiv metalul,
plasticul, mocheta, lemnul, laminatele,
cartonul, hârtia şi multe alte materiale, fie
că sunt de mici sau mari dimensiuni.

 

2 Items
40.30 lei
Tax included
 

SPRAY ADEZIV UZ UNIVERSAL  este un produs calitativ superior, indispensabil profesioniştilor sau amatorilor , care permite obţinerea cu uşurinţă a rezultatelor de lipire fără pereche, în mod curat, rapid, în orice loc.

Este suficientă pulverizarea pe ambele suprafeţe iar SPRAY-ul ADEZIV UZ UNIVERSAL lipeşte definitiv metalul, plasticul, mocheta, lemnul, laminatele, cartonul, hârtia şi multe alte materiale, fie că sunt de mici sau mari dimensiuni. SPRAY-ul ADEZIV UZ UNIVERSAL are o aderenţă instantanee, o lipire puternică, este inalterabil în timp şi permite lucrări precise, curate şi satisfacatoare.

 

 

2 Items
No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie