Lac de crapare Duo - Clasic-  2x100ml

Lac de crapare Duo - Clasic- 2x100ml COD2480

Lac de crapare BICOMPONENT 2x100ml Clasic

Acest lac de crapare contine 2 solutii pentru obtinerea efectului de crapare. 

2480
35.80 lei
Tax included

Acest produs momentan nu este disponibil. Echipa Mustash lucreaza constant sa se asigure ca avem o oferta completa. Revizitati pagina produsului in curand sau inscrieti-va pentru o notificare pentru cand produsul va deveni iar disponibil

 

Lac de crapare Duo 2x100ml Clasic

Acest lac de crapare contine 2 solutii pentru obtinerea efectului de crapare. Se aplica in 2 faze. In prima faza se aplica solutia nr.1 iar apoi solutia nr.2, dupa care se lasa la uscat 2h.

Pentru evidentierea crapaturilor se poate aplica bitum lichid sau o pasta antica pe suprafata dorita si se sterge cu grija surprusul.

Solutiile pot fi aplicate cu o pensula lata si se vor aplica straturi nu foarte subtiri, deoarece efectul de crapare depinde de grosimea stratului aplicat. 

Tutorial video Decoupage

No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

You might also like

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie