copy of Pistol de lipit mini

copy of Pistol de lipit mini

Pistol de lipit Mini

Acest pistol de lipit este fabricat in Germania si se poate conecta la 110V sau 220V. Aparatul poate fi folosit pentru lipire mai multor materiale, cum ar fi: hartie, textil, ceramica, plastic, piele sau lemn. De asemena il puteti folosi pentru a lipi diferite decoratiuni de dimensiuni mici.

 

PS080
1 Item
80.00 lei
Tax included
 

 

Pistol de lipit Mini

Acest pistol de lipit mini se poate conecta la 110V sau 220V. Aparatul poate fi folosit pentru lipire mai multor materiale, cum ar fi: hartie, textil, ceramica, plastic, piele sau lemn. De asemena il puteti folosi pentru a lipi diferite decoratiuni de dimensiuni mici. Pentru acest aparat folositi doar batoanele de silicon mini 18x6.

Instructiuni de folosire:

Aparatul se conecteaza la o sursa de curent si se lasa sa se incalzeasca pentru o perioada de 5-8 minute si apoi se introduce un baton de silicon mini prin partea din spate a aparatului. Dupa introducerea batonului de silicon puteti incepe sa lipiti materialul dorit.

Atentie:

In timpul lucrului nu tineti pistolul de lipit vertical deoarece se poate bloca teava. Daca nu ai folosit tot batonul de silicon dupa efectuarea lucrari, nu il scoateti afara din aparat. Cand va decideti sa il folositi din nou lasati-l la incalzit intre 5-8 minute si puteti sa lucrati din nou. Daca aparatul nu este folosit si este conectat la o sursa de curent mai mult de 15 minute, recomandam sa il scoateti din priza. 

 

Acest pistol de lipit nu vine cu garantie de la producator dar noi va oferim o luna termen garantie.

1 Item
No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

You might also like

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie