Floetrol 1L

Floetrol 1L

1 Reviews

Floetrol 1L - Tehnica Pouring

4 Items
89.00 lei
Tax included
 

Aditiv vopsele acrilice Floetrol 1L - Tehnica Pouring

Floetrolul este un aditiv special formulat care se combina cu vopselele pe baza de apa. Principala lui proprietate este de a face vopsele pe baza de apa sa se comporte si sa lucreze ca si vopselele pe baza de ulei. Floetrolul mareste timpul de lucru, imbunatateste vascozitate vopselelor si elimina urmele de pensula si de burete.

De asemenea Floetrolul este utilizat pentru a crea efecte speciale, folosind tehnica pouring. Floetrolul se amesteca impreuna cu vopseaua acrilica, se face un mix de culori care se toarna pe panza si apoi folosind un arzator pentru flambat se creaza efectele speciale, specifice acestei tehnici.

Instructiuni de folosire:

Floetrolul se agita foarte bine inainte de a fi mixat si se adauga intre 7 - 15 % cantitate de aditiv per litru de vopsea.


Video:

4 Items
1 Reviews

Multumesc Mustash!
De atat de mult timp imi doresc acest produs si va multumesc mult de tot ca ati facut tot posibilul sa-l importati si sa avem astffel si noi , cei ce traim in Romania acces produs ce ne va permite sa abordam o tehnica atat de in voga in State si o parte a europei de vest. Pouring Art. Visez sa gasesc la voi si GAC 800- Acrylic Polymer for Reducing Craze al firmei Golden Artist Colors. Sunteti grozavi. Felicitari!!!
By Marinela Caluseru on 07/31/2017
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie