Kitchenware Oil 1L

Sauna Oil 1L

Ulei pentru saune 1L

107.00 lei
Tax included

Acest produs momentan nu este disponibil. Echipa Mustash lucreaza constant sa se asigure ca avem o oferta completa. Revizitati pagina produsului in curand sau inscrieti-va pentru o notificare pentru cand produsul va deveni iar disponibil

 

Ulei pentru saune 1L

Acest ulei a fost special formulat folosind uleiuri naturale fara compusi organici volatili si este utilizat pentru tratamentul si protectia bancilor, peretilor si podelelor din lemn aflate in interiorul saunelor. 

Datorita compozitiei sale, acest ulei evidenteaza culoarea si textura naturala a lemnului si ofera protectie impotriva umezelii.  

Uleiul este gata de utilizare, recomandat in special pentru lemnul brut, netratat. 

Mod de utilizare:

Curatati si degresati suprafata care urmeaza a fi tratata. Daca lemnul a mai fost tratat si este deteriorat, recomandam slefuirea suprafetei cu hartie abraziva cu granulatie 220.

Daca lemnul este uscat si curat, aplicati uleiul folosind o pensula sau o carpa de bumbac si lasati lemnul sa absoarba uleiul.

In cazul in care suprafata este foarte poroasa, aplicati inca un strat de ulei.

Este recomandat sa aplicati uleiul la temperatura camerei, peste 5 grade Celsius si umiditate relativa mai mica de 80%.

Timp de uscare variaza intre 24-48 ore, in functie de absorbtia lemnului, ventilatie si temperatura.

Acoperire 8/15 m2 per litru. 

No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie