Spray decapant Onda verde 400ml

Spray decapant Onda verde 400ml

Spray decapant 400ml Onda Verde

Acest spray elimina de pe suprafete orice tip de vopsea. acrilica,  vopsele ecologice, pliuretanice, epoxidice sau email traditional. Este comercializat in tuburi de 400ml.

65778
4 Items
34.00 lei
Tax included
 

Spray decapant 400ml Onda Verde

Acest spray elimina de pe suprafete orice tip de vopsea. acrilica,  vopsele ecologice, pliuretanice, epoxidice sau email traditional. Acest aerosol poate fi folosit pe diferite suprafete deoarece nu distruge lemnul sau metalul si poate fi folosit chiar si pentru indepartarea tapetului de pe perete. Este un produs sigur si poate fi folosit si in spatii inchise deoarece nu are in compozitia lui elemente nocive. Onda verde nu curge si nu se volatilizeaza in acelasi timp asigurand o actiune puternica aspura suprafetei tratate.

4 Items
No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie