Model color VALLEJO 17ml

Model color VALLEJO 17ml

Culori pentru modelism 17ml

Aceste culori acrilice sunt special formulate pentru modelism. Se autoniveleaza si nu lasa urme de pensula odata aplicate si se usuca intr-un finish mat, permanent. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori.

Pick color:
9 Items
7.50 lei
Tax included
 

Culori pentru modelism 17ml

Culori acrilice mate si opace pe baza de apa, concentratie mare de pigmenti. Special dezvoltata pentru aplicarea cu pensula. Gama Gama Model Color  include nuante de baza, precum si numeroase referinte dezvoltate de expertii Vallejo pentru utilizare pe mopdele  istorice, precum si culorile specifice utilizate pentru toate tipurile de vehicule, avioane si modele militare.

Sortimentul include o selectie de glazuri, culori transparente si fluorescente utilizate pentru realizarea efectelor speciale. Se recomanda aplicarea culorilor pe o suprafata care a fost amorsata/grunduita in prealabil; culorile se usuca rapid si formeaza o pelicula de vopsea omogena, autonivelanta, la fel de perfecta pentru suprafete mari ca si pentru cele mai mici detalii ale modelului. Modelul Color functioneaza exceptional de bine pe toate suprafetele, cu o aderentă extraordinara pe rasina, plastic, otel si metal alb. Uneltele si pensulele sunt curatate cu apa.


Model Color nu este inflamabil si nu contine solventi.

9 Items
8429551708067
color
No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

You might also like

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie