Vopsea pulbere pentru textile Columbus 5 gr
Vopsea pulbere pentru textile Columbus 5 gr
Vopsea pulbere pentru textile Columbus 5 gr
Vopsea pulbere pentru textile Columbus 5 gr

Vopsea pulbere pentru textile C Kreul 70g

Vopsea, culori, pentru textile: bumbac, in si alte produse textile

Pick color:
98521
0 Items
23.00 lei
Tax included

Acest produs momentan nu este disponibil. Echipa Mustash lucreaza constant sa se asigure ca avem o oferta completa. Revizitati pagina produsului in curand sau inscrieti-va pentru o notificare pentru cand produsul va deveni iar disponibil

 

Vopsele pulbere pentru textile C Kreul

Aceste culori se prezinta sub forma de pulbere, in pachet de 75gr si se utilizeaza pentru a vopsi diferite materiale textile cum ar fi, matase, bumbac, in si chiar lana. Nu sunt recomandate pentru materiale textile sensibile cum ar fi, casmirul, angora sau fibrele textile sintetice. Materialele textile care urmeaza a fi colorate trebuie sa fie curate, fara nici o pata.

Pentru a obtine o culoare intensa este recomandata folosirea intregului pachet la o cantitate de material textil de 200gr iar pentru o culoare mai deschisa intregul pachet la 400 gr de material.

Mod de utilizare:

Pana la 400 gr de material textil poate fi vopsit folosind 6 litri de apa.

Se adauga 6 litri de apa in oala si se incalzeste apa dar nu pana la fierbere. Apoi se adauga tot pachetul de pulbere si se amesteca pana se dizolva complet. Este important ca atunci cand vopsiti materiale precum matase si lana sa adaugati si 300ml de otet.

Scufundati materialul ales in oala in intregime si setati focul la temperatura medie. Amestecati usor in oala. Temperatura ideala de vopsire este de 60 de grade. Materialul textil ales se lasa in oala timp de ora , amestecand din cand in cand, la o temperatura egala.

 Dupa o ora oala se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Cand apa devine calduta materialul poate fi scos din apa si spalat cu detergent la o temperatura de 40 de grade. Ulterior materialul se spala fara alte haine in masina tot la temperatura de 40 de grade.  


 

0 Items
color
No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie