copy of Metal Color Vallejo 32ml

copy of Metal Color Vallejo 32ml

Culori de Metal Vallejo 32ml

Pick color:
2 Items
10.00 lei
Tax included
 

Culori de Metal pentru modelism 32ml


Culorile de Metal Vallejo reprezinta o gama inovativa de culori metalice formulate cu pigmenti metalici si un liant pe baza de apa. Culorile prezente in aceasta gama sunt culorile cele mai des folosite de catre trupele aeriene din toata lumea. Dupa uscare au un aspect stralucitor si reflectiv, lucru  care usureaza munca artistului, iar acesta nu mai trebuie sa aplice dupa uscare un enamel pe baza de solvent sau alt lac protectiv.

Culorile de Metal pot fi aplicate direct pe model folosind un aerograf, sau pot fi diluate cu Airbrush Thinnerul Vallejo. Se usuca foarte rapid si formeaza un strat care se auto niveleaza si care are o rezistenta extraordinara, pastrand in aceleasi timp si cele mai mici detalii ale modelului vopsit. Setarea recomandata pentru aerograf este intre 15 – 20 PSI o 0.5 – 1kg. Recomandam folosirea de Airbrush Cleaner Vallejo pentru curatarea aerografului dupa folosire.

Pentru fuselaje sau alte componente ale modelelor de avioane, este recomandata aplicarea unui strat de grund negru lucios, pentru a evidentia calitatile unice ale nuantei de Aluminium. In procedeele de mascare, culorile metalice Vallejo se usuca foarte rapid, dar se recomanda un timp de uscare de 12 ore inainte de a incepe procesul de mascare.

2 Items
8429551710015
color
No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

You might also like

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie