Lac ecologic extra-mat pe baza de apa 1L - 0 Gloss

Grund special pentru lemn Borma Shield 1L

Grund special pentru lemn 1L

3630
4 Items
68.00 lei
Tax included
 

Grund special pentru lemn Borma Wachs 1L

Grund special dezvoltat pentru protectia caselor din lemn. Acest grund previne in mod eficient agresiunea mucegaiului, ciupercilor, insectelor, in timpul perioadei de constructiei, cand casa este lasata fara o finisare corespunzatoare. 

Dupa o perioada de 1 an, actiunea tratamentului cu grund inceteaza, lasand lemnul protejat si suficient de saturat pentru a nu necesita o grunduire suplimentara inainte de finisare. 

Este potrivit pentru case din bustean brut, bustean curatat, case din lemn, deck-uri din lemn, etc. 

Mod de utilizare:

Pe casa constuita sau suprafata pe care doriti sa o tratati, se aplica un singur strat de Borma Shield. Toate metodele de aplicare sunt potrivite, dar se recomanda aplicarea cu pensula. Produsul penetreaza adanc lemnul si il protejeaza. 

Dupa aplicarea produsului, se lasa sa se usuce timp de 6-8 ore, in timpul zilei, pentru a evita umiditatea nocturna. 

In mod normal casele de lemn sunt lasate fara finisaj timp de 1 an. In acest timp Borma Shield se va deteriora treptat, pregatind lemnul pentru un tratament ulterior cu orice tip de finisaj ( bazat pe solvent, alcool, apa, etc.)

Acoperire: 8-12 m2 per litru.

4 Items
No reviews
 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie