PINTY PLUS TECH CALORIFER ALB 400ML
PINTY PLUS TECH CALORIFER ALB 400ML
PINTY PLUS TECH CALORIFER ALB 400ML
PINTY PLUS TECH CALORIFER ALB 400ML

PINTY PLUS TECH CALORIFER ALB 400ML

Vopsea spray calorifer alb

Vopsea alba pentru radiator PintyPlus, smalt acrilic cu luciu rapid si uscare rapida. Ofera rezistenta la temperatura de pana la 90 ° C.

NVS151
5 Items
35.00 lei
Tax included

 

Security policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

Return policy (edit with the Customer Reassurance module)

 

 

 

 

 

Vopsea aerosol pentru calorifer alb

Vopsea spray ideala pentru vopsire, retusare si pentru conservarea tuturor tipurilor de calorifere, atat turnate, cat si din aluminiu.

Caracteristici tehnice
Acoperire 2 m2
Uscare dupa 15 min.
Revopsire in 5 min.

Suprafața de vopsit trebuie sa fie curata si uscata . Curatati rugina cu o perie de sarma sau cu hartie abraziva. Indepartati petele de grasime cu solvent.Agitati puternic cutia timp de 1 minut dupa ce suna bilele de amestecare. Pulverizati de la o distanta de 25/30 cm, aplicand straturi subtiri si subtiri, mai intai orizontal si apoi vertical. Este recomandat sa pulverizati doua straturi subtiri in loc de un strat gros, pentru a obtine o acoperire uniforma si pentru a evita caderile de vopsea. Odata ce operatiunea este finalizata inversati cutia si împingeti duza pana cand iese numai gaz pentru a preveni infundarea duzei.

Pentru o acoperire perfecta este indicat si un strat de grund Pintyplus Universal Primer.

5 Items
No reviews

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie