Floricica autoadeziva din pasla 3,5 cm

Floricica autoadeziva din pasla 3,5 cm AD025

Floricica autoadeziva din pasla 3,5 cm.

Aceste articole creative, autoadezive sunt comercializate la bucata sau la set de 50 (25 galben, 25  rosu), selectati din meniu de mai jos cantitatea dorita.

Autoadezive pasla
AD025
16,23 lei
cu TVA

Acest produs momentan nu este disponibil. Echipa Mustash lucreaza constant sa se asigure ca avem o oferta completa. Revizitati pagina produsului in curand sau inscrieti-va pentru o notificare pentru cand produsul va deveni iar disponibil

 

Floricica autoadeziva din pasla 3,5 cm.

 

 

Florile autoadezive pot fi achiziţionate atât la bucată, cât şi la set de 50. Acestea sunt folosite în decorarea obiectelor din hârtie/carton, plastic şi lemn.Sunt disponibile în culorile galben şi roşu.

 

Selectaţi cantitatea şi modelul dorit din meniul de mai jos.

 

 

 

Floricica autoadeziva
Floricica autoadeziva este confectionata dintr-un material numit fetru. Acest material este rezistent si poate fi colorat. Sunt ideale pentru gradinite si scoli primare dar si pentru a crea diverse decoratiuni interesante.Floricica autoadeziva este confectionata dintr-un material numit fetru. Acest material este rezistent si poate fi colorat. Sunt ideale pentru gradinite si scoli primare dar si pentru a crea diverse decoratiuni interesante.

 

select
6423533024963
Nu există recenzii

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie