Luna Mai vine cu 2 oferte speciale! Culori plus pensula și tombola pentru un sevalet!

Daca esti un artist pasionat sau pur si simplu iti place sa pictezi, atunci trebuie sa stii despre promotia "Culoare + pensula cadou" oferita de Mustash, atat pe mustash.ro, cat si in magazinul fizic din Bucuresti Calea Grivitei nr 37. Aceasta promotie iti ofera sansa de a cumpara o culoare acrilica sau de ulei si de a primi o pensula gratis.

Promotia este valabila in luna MAI 2023 si este foarte simplu sa beneficiezi de ea. Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi o culoare acrilica sau de ulei din lista de mai jos si sa alegi o pensula gratis. In plus, cu cat cumperi mai multe culori, cu atat vei primi mai multe pensule.

Lista de culori disponibile in promotie include o varietate larga de nuante. De asemenea, culorile vin in cantitati variate din care o poti alege pe cea potrivita pentru proiectul tau.

Pentru a beneficia de aceasta promotie, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi culoarea dorita in cosul de cumparaturi si sa alegi pensula gratuita din lista disponibila. La finalizarea comenzii pe pagina check-out in sectiunea "Cod promotional" sa treci codul: MAI232 (MAI cu litere mari, vezi poza mai jos unde trebuie trecut acest cod) asa pensulele selectate vor avea discount 100%, adica gratuite. Este important sa mentionam ca promotia se aplica doar pentru cumparaturile facute in luna mai anul curent, 2023, asadar grabeste-te si profita de aceasta oferta speciala!

In concluzie, daca esti in cautarea de culori si pensule de calitate, nu trebuie sa ratezi promotia "Culoare + pensula gratis" de pe mustash.ro sin din magazinul nostru din Bucuresti! Cumpara acum si profita de aceasta oportunitate unica de a economisi bani si de a-ti mari colectia de materiale de pictura!

Comments (0)

No comments at this moment

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie

Cu ce te putem ajuta?