Ceara de albine cu carnauba Bormawachs 500ml

Ceara de albine cu carnauba Bormawachs 500ml

Ceara de albine cu carnauba Holz-Wachs Bormawachs 500ml

Aceasta ceara are in compozitia sa ceara de albine naturala si ceara carnauba. Se foloseste ca un vernis natural. Este ideala pentru restaurarea lemnului, dar poate fi folosita si in aurire.

Alege culoarea:
1 Produse
64,00 lei
cu TVA

 

Ceara de albine cu carnauba 500ml

Ceara neutra Ca-doro de la Holzwachs este o ceara care are in componenta sa ceara de albine. Aceasta ceara neutra se foloseste ca un vernis natural in pictura. Este ideala pentru restaurarea lemnului, dar poate fi folosita si in aurire. Aceasta ceara poate fi amestecata cu ceara Carnaub pentru imbunatatirea stralucirii si rezistentei. Aceasta ceara se foloseste doar pentru lucrarile de interior. 
Se comercializeaza in cutii de 300ml.

Aceasta ceara are in compozitia sa ceara de albine naturala si ceara carnauba. Se foloseste ca un vernis natural. Este ideala pentru restaurarea lemnului, dar poate fi folosita si in aurire. Se foloseste doar pentru lucrarile de interior.

Mod de utilizare:

Ceara se aplica direct pe suprafata care urmeaza a fi restaurata si se intinde cu o carpa curata pana este absorbita in totalitate. Suprafetele tratate vor fi revitalizate si vor avea un efect de nou. 

Se comercializeaza in cutii de 500ml.

 

 

1 Produse
color
Nu există recenzii

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie