Floetrol 2.5L

Floetrol 2.5L

Floetrol 2.5L - Tehnica Pouring

3 Produse
210,00 lei
cu TVA

 

Aditiv vopsele acrilice Floetrol 2.5L - Tehnica Pouring

Floetrolul este un aditiv special formulat care se combina cu vopselele pe baza de apa. Principala lui proprietate este de a face vopsele pe baza de apa sa se comporte si sa lucreze ca si vopselele pe baza de ulei. Floetrolul mareste timpul de lucru, imbunatateste vascozitate vopselelor si elimina urmele de pensula si de burete.

De asemenea Floetrolul este utilizat pentru a crea efecte speciale, folosind tehnica pouring. Floetrolul se amesteca impreuna cu vopseaua acrilica, se face un mix de culori care se toarna pe panza si apoi folosind un arzator pentru flambat se creaza efectele speciale, specifice acestei tehnici.

Instructiuni de folosire:

Floetrolul se agita foarte bine inainte de a fi mixat si se adauga intre 7 - 15 % cantitate de aditiv per litru de vopsea.


Video:

3 Produse
Nu există recenzii

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie