Kitchenware Oil 1L

Ulei Kitchenware 1L

Ulei pentru ustensile de bucatarie 1L

4989.1
1 Obiect
125,00 lei
cu TVA

 

Ulei pentru ustensile de bucatarie 1L

Acest ulei a fost special formulat folosind uleiuri naturale fara compusi organici volatili, si este in conformitate cu norma EN71-III, adica nu degaja substante cu potential daunator.

Poate fi folosit pe ustensilele de lemn din bucatarie, boluri sau blaturi de masa. 

Suprafata tratata cu acest ulei va deveni rezistenta la apa si murdarie. 

Pregatirea suprafetei:

Inainte de aplicarea uleiului, degresati si curatati suprafata pe care veti aplica uleiul. Dupa curatare, slefuiti suprafata cu hartie abraziva de granulatie 180 si lasati sa se usuce timp de 8 ore.

Mod de utilizare:

 Agitati bine flaconul inainte de utilizare. Aplicati apoi o cantitate adecvata de ulei intr-un strat uniform, folosind o pensula.

Asteptati apoi 20-30 de minute, pentru a permite uleiului sa patrunda in lemn.

Daca este necesar puteti slefui suprafata atat timp cat este umeda. Pentru acest pas, recomandam sa folositi o hartie abraziva cu granulatie 320-400 si sa slefuiti pe lungimea fibrelor lemnului. Apoi se sterge excesul de ulei folosind o carpa de bumbac care nu lasa scame.

Pentru lustruirea lemnului recomandam sa folositi un pad de lustruit alb, acest pas va asigura suprafetei tratate o rezistenta mai buna la uzura.

Daca suprafata este foarte absorbanta, puteti repeta din nou tot procesul.

Timpul de uscare complet este de 24H.

Atentie!!! Nu lasasti suprafetele tratate sa intre in contact cu apa in timpul procesului de uscare. 

1 Obiect
Nu există recenzii

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie