xpress color vallejo

Xpress Color Vallejo 18ml

Gama de vopsele Xpress Color de la Vallejo este concepută special pentru hobby-uri, cum ar fi modelismul și miniaturi wargames. Aceste vopsele sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară și pentru capacitatea de a usca rapid, ceea ce le face foarte populare în rândul pasionaților de modelism.

Alege culoarea:
18 Produse
12,50 lei
cu TVA
 

Xpress Color 18ml

Caracteristici ale vopselelor Xpress Color Vallejo:

Uscare rapidă: Aceasta este una dintre principalele caracteristici, permițând aplicatorilor să avanseze rapid în lucrările lor.

Pigment intens: Vopselele oferă culori vii și intense, ceea ce este ideal pentru miniaturi și modele care necesită detalii fine și culori strălucitoare.

Ușor de amestecat: Formularea vopselelor permite amestecarea ușoară a culorilor pentru a obține nuanțe personalizate sau gradient subtil.

Adaptabilitate la diverse suprafețe: Xpress Color poate fi aplicat pe plastic, metal și alte materiale folosite în modelism și miniaturi.

Utilizare:

Vopselele Vallejo Xpress Color sunt folosite în principal de amatori și profesioniști în domeniul modelismului și al miniaturilor pentru jocuri. Ele sunt ideale pentru vopsirea detaliată a figurinelor, vehiculelor și a altor componente ale seturilor de modele. Datorită uscării rapide, sunt deosebit de utile în competițiile de modelism sau în sesiunile de joc unde timpul este un factor critic.

Aceste vopsele sunt disponibile într-o gamă largă de culori și sunt adesea prezentate în seturi tematice, care pot fi achiziționate de la magazinele de hobby-uri și online. Vallejo este bine cunoscută pentru calitatea și varietatea produselor sale, astfel încât Xpress Color continuă această tradiție, oferind vopsele adaptate nevoilor specifice ale modelatorilor și jucătorilor.

18 Produse
color
Nu există recenzii
 

Cost transport de 19 Lei pentru comenzi cu greutate de pana la 1 kg.

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 de lei.

 

Livrare rapida din stoc propriu.

 

Consultanta si comenzi telefonice: Luni-Vineri intre orele 08:00-16:00, la numerele de telefon 0734730278 / 0265326351

 

Ridicare gratuita din depozit: str.Florilor nr.492, Cristesti, Jud.Mures.

 

Adresa magazin Mustash Bucuresti: Calea Grivitei nr 37, Sector 1, verifica stoc magazin tel.021-3133694.

 

Economiseste cu Mustash! Suntem importator si producator de materiale pentru pictura cu o vechime mai mare de 15 ani pe piata.

S-ar putea sa-ti placa

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie