Model Wash Vallejo 35ml

Model Wash Vallejo 35ml

Vopsele pe baza de apa pentru machete/miniaturi

Alege culoarea:
6 Produse
19,00 lei
cu TVA
 

Model Wash Vallejo 35ml

Model Wash este o gamă de vopsele de tip wash, create cu o formulă unică pe bază de apă. Produsul oferă pictorului de miniaturi noi posibilitati pentru a reda procesele de invechire și expunere la elemente.

Culorile au o finisare mată și o capilaritate ridicată, formulate pentru a evidenția detaliile minutioase ale miniaturilor și contrasturile produse de uzură și murdărie acumulate ca urmare a expunerii la condiții meteorologice.

Versatilitatea Model Wash face ca produsul să fie la fel de util pentru umbrire rapidă, precum și pentru crearea unor depuneri de praf și murdărie în jurul detaliilor modelului, cum ar fi niturile și liniile de panou.

Wash-urile sunt folosite și ca filtre, aplicate uniform pe model pentru a modifica culoarea de bază. Model Wash poate fi aplicat cu pensula și aerograful și se usucă foarte repede, astfel încât după aproximativ 20 de minute procesul de pictare sau îmbătrânire poate continua.

6 Produse
color
Nu există recenzii
 

Cost transport de 19 Lei pentru comenzi cu greutate de pana la 1 kg.

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 de lei.

 

Livrare rapida din stoc propriu.

 

Consultanta si comenzi telefonice: Luni-Vineri intre orele 08:00-16:00, la numerele de telefon 0734730278 / 0265326351

 

Ridicare gratuita din depozit: str.Florilor nr.492, Cristesti, Jud.Mures.

 

Adresa magazin Mustash Bucuresti: Calea Grivitei nr 37, Sector 1, verifica stoc magazin tel.021-3133694.

 

Economiseste cu Mustash! Suntem importator si producator de materiale pentru pictura cu o vechime mai mare de 15 ani pe piata.

S-ar putea sa-ti placa

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie

Cu ce te putem ajuta?