Anda Ansheen

Anda Ansheen este o artista din Brasov, specializata pe ilustratia de carte pentru copii (si nu numai).

 

A terminat Liceul de Arta din Brasov, apoi a absolvit Facultatea de Arte Plastice si Design din Cluj-Napoca, la sectia Pictura. A studiat ilustratia de carte la Accademia Belle Arti Macerata, si e laureata mai multor concursuri nationale si internationale in domeniul artelor vizuale, dar si al artelor martiale. Practica TaiChi si în timpul liber face drumetii pe munte. A studiat de asemenea si psihologia, fiind absolventa a Facultătii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Transilvania Brasov.

 

Pana acum, a ilustrat peste 25 de carți pentru copii, printre cele mai cunoscute numarandu-se „Pofta de povesti” (carte multipremiata international) si seria „Norisorul Roz”.

A creat un personaj-zana pe nume Lia, cu care an de an face calendare si felicitari, care se pot achizitiona online, dar si din librăriile Bookcity din toată tara, si la libraria St.O.Iosif din Brasov.

În prezent lucreaza la mai multe modele de felicitari, dar si la o agenda - jurnal pentru productivitate, agenda ce îmbina arta cu psihologia pentru a ne ajuta la indeplinirea dorintelor si finalizarea proiectelor la timp.

 

Pentru a vedea mai multe lucrari si a fi la curent cu noutatile, accesati: https://www.ansheen.art 

 

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ansheen.art

Pagina de Instagram: https://www.instagram.com/anda_ansheen/

Email: anda.ansheen@gmail.com

Comments (0)

No comments at this moment

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie

Cu ce te putem ajuta?