"Salut, sunt Andra Badea, iar cuteOshenii sunt personajele mele ilustrate. Te întrebi ce înseamnă "cuteOshenii"? E de fapt un cuvânt inventat, o combinație între limba engleză și limba română (limba mea maternă), derivat din cuvântul "cute". În principiu, înseamnă "toate lucrurile drăguțe".

Sunt o fostă Director Artistic care s-a îndrăgostit de ilustrație, așa că "noi" am decis să fugim împreună. Singurul lucru pe care l-am păstrat din viața mea anterioară este înțelegerea Briefului, acceptarea Feedback-ului și frica de Termenul limită. Proiectele mele de ilustrație preferate se învârt în jurul designului de personaje și al brandingului ilustrativ. Îmi place când am ocazia să folosesc experiența mea anterioară în agențiile de publicitate și să lucrez la o idee mare sau un concept de la zero.

Sunt, de asemenea, membră a Clubului Ilustratorilor Români, dependentă de călătorii, stăpână de pisici (sclavă), dependentă de liste și obsedată de noutăți."

Pe Andra o gasiti aici:

E-mail: andra_badea@cuteoshenii.com

Website: www.cuteoshenii.com 

Instagram: @andrabadea_illustration

Comments (0)

No comments at this moment

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie