József Vass este un ilustrator digital si traditional talentat din Romania, cunoscut si sub pseudonimul Mr. Musette. Cu o diploma de licenta in arte frumoase si design, Jozsef lucreaza ca freelancer in domeniul ilustratiei de peste 10 ani.

Realizarile sale impresionante includ castigarea proiectului Change Today, Change Forever organizat de Phillip Morris International in 2016, selectia in proiectul Adobe Creative Residency Community Fund in 2020 si reprezentarea Romaniei la Expo Dubai 2020.

Pe langa proiectele de ilustratie si design pentru diferiti clienti, precum Zilele Maghiare din judetul Alba, Untold sau Ziua Mondiala a Art Nouveau 2021, Oradea, Jozsef a ilustrat peste zece carti atat pentru copii, cat si pentru adulti. Printre acestea se numara trilogia de succes "Olguța și un bunic de milioane" scrisa de Alex Moldovan si trilogia "Mitologia Romaneasca" scrisa de Antoaneta Olteanu.

Pe site-ul sau, puteti explora cu atentie diferitele proiecte si aveti optiunea de a achizitiona lucrari originale sau produse ilustrate din magazinul online. Jozsef Vass este un artist talentat si creativ, cu o vasta experienta in domeniul ilustratiei, iar munca sa impresioneaza atat prin calitate, cat si prin diversitatea proiectelor abordate.

Pe József il puteti gasi aici:

www.mrmusette.ro

E-Mail: mr.musette@gmail.com

Instagram: @vassjozsef

Youtube: https://www.youtube.com/@MrMusette

Comments (0)

No comments at this moment

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie

Cu ce te putem ajuta?