„Casa cu Rost” este un proiect al Asociaţiei „Rost”, prin care face pasul de la teorie la practică, sau, altfel spus, prin care dăm viaţă ideilor.

Astfel, „Casa cu Rost” este şi centru de ateliere manufacturiere, şi salon de expoziţie cu vînzare a produselor bio/ eco/ făcute în casă, şi spaţiu pentru cursuri de formare profesională şi dezvoltare personală, şi galerie de artă, şi loc pentru evenimente culturale şi de divertisment.

Prin activităţile organizate şi găzduite de noi cultivăm un stil de viaţă. Unul tihnit şi care aduce bucurie.

Cultivăm tradițiile autentice, dragostea de educație și de performanță, alimentația sănătoasă, psihicul echilibrat, petrecerea timpului în mod plăcut, deprinderea unor meșteșuguri, dezbaterile de idei, ataşamentul pentru lectură, gustul pentru film, teatru, muzică, pictură şi fotografie de calitate.

Pe scurt, ne facem luntre şi punte ca să trăiţi şi să trăim frumos şi cu rost.

Contact:

Website: www.casacurost.ro

Adresa: Str. Traian 168, sector 2, București

E-mail: contact@casacurost.ro

Tel: 0734.13.13.77

Comments (0)

No comments at this moment

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie