Scoala de Arta Botanica si Design Cembra este un proiect initiat de Irina Neacsu, membru al American Society of Botanical Artists si presedinte al Romanian Society of Botanical Artists.

Toate cursurile si activitatile noastre au in vedere misiunea sociala a scolii, aceea a identificarii persoanelor talentate, cu potential de dezvoltare in domenii creative, apartinand grupurilor vulnerabile din Regiunea Centru, pentru ghidare, mentorat sau calificare.

Arta botanica si iubirea pentru natura definesc profilul creativ al Scolii Cembra, insa nu ne limitam la mimetism sau reprezentari stiintifice. Incurajam cursantii sa urmeze diferite trasee de stilizare si evolutie, in functie de domeniul artistic preferat.

Contact:

Website: cembraartschool.com

Tel: +040771034727 

E-mail: contact@cembraartschool.com

Adresa: Strada Poarta Schei, nr. 6, Brasov, 500020

Comments (0)

No comments at this moment

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie

Cu ce te putem ajuta?