Atelier de pictura si desen pentru copii. La acest curs toate materialele necesare sunt asigurate de catre scoala si sunt incluse in pretul atelierului.

Copiii se vor familiariza cu desenul in creion, vor invata ce inseamna o perspectiva si cum se preia o dimensiune din mediul real si se adapteaza pe hartie. Invatam sa lucram cu guase, creioane si culori acrilice. La atelier copiii o sa lucreze pe hartie pentru schite, panza de tablou si carton de pictura. Atelierul de pictura si desen isi propune sa dezvolte creativitatea copiilor, imaginatia, lucrul in echipa. Invatam sa lucram combinam culorile, sa aplicam mai multe straturi de vopsea pe aceeasi panza si sa personalizam stilul fiecarui copil.

Contact:

Website: www.doubledacademy.ro

Adresa: Strada Valea Oltului, Nr. 77, Etaj 1, Sector 6, Punct de reper Cladirea Rosana

Tel: 0726215997

E-mail: contact@doubledacademy.ro

Comments (0)

No comments at this moment

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie