Atelierul ofera cursuri de desen, grafica, pictura pe tot parcusul anului si se vor desfasura in prezenta si sub atenta coordonare a artistilor profesori, intr-un atelier de pictura adaptat cerintelor.

"Sunt Carmen Olteanu pictor, profesor, coach, curator, mama si nu numai. Iubesc copiii, arta, natura, muzica, si viata.

Doresc sa confirm faptul ca sunt rezultatul nu doar al unei bune pregatiri artistice ci si al unei frumoase experiente de viata, al unor pretioase si emotionante lecturi dar si al unor confruntari cu realitati uneori greu de suportat.

Demersul meu are ca scop prioritar etalarea convingerii ca exista o permanenta interdependenta intre o lume concreta si in miscare si decizia unui artist care alege din acea ostenitoare oferta de imagini, fragmente capabile sa reconfigureze mesaje mai adanci si mai adevarate decat invelisul inselator al realitatii.

Imi este limpede ca, fara acele frematatoare asalturi ale lumii reale, artistul nu va auzi ecourile utile ale spiritului sau. In acelasi timp, insa, fara frumoasele neadevaruri pictate de artist, nici oamenii nu vor intelege realitatea..."

Contact:

Website: www.cursuridepictura.com

Adresa: Bdul Ion Mihalache nr. 160B, sector 1, Bucuresti

Tel:0721 221 760

E-mail: olteanuelenacarmen@gmail.com

Comments (0)

No comments at this moment

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie

Cu ce te putem ajuta?