Scoala de pictura Marina Bira se afla in centrul Bucurestiului si ofera cursuri de pictura si desen incepatorilor dar si avansatilor.

"Prima data cand am inceput sa pictez aveam patru sau cinci ani. Mai apoi, am inceput sa tratez cu seriozitate aceasta pasiune si am urmat studiile UNARTE, sectiunea Pictura. 

Iubesc sa predau pictura studentilor mei si fac acest lucru in fiecare zi, de peste cinci ani, predand copiilor cu varste intre 5 si 14 ani cat adultilor. 

Imi place sa incurajez pe fiecare sa-si descopere latura artistica si sa picteze in felul sau. Pictura este un privilegiu de a exprima liber ceea ce nu putem spune prin cuvinte.  A picta inseamna mai mult decat a fi creativ, este un exercitiu ce te pune in concordanta cu emotiile tale, o metoda de autocunoastere cu ajutorul culorilor, texturilor si gesturilor pe care pictura le implica.

De-alungul anilor am lucrat cu peste 200 de cursanti si sunt in continuare entuziasmata sa impartasesc cu artisti de toate varstele, incepatori sau cu experienta, toate bucuriile pe care pictura le poate oferi, bazandu-ne totodata pe cunoastere si multa practica."

Contact:

Website: marinabira.ro

E-mail: contact@marinabira.ro

Adresa: Bucuresti, Strada Stanislav Cihoschi 11, la parter, scara 11B, apartamentul 1

Comments (0)

No comments at this moment

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie

Cu ce te putem ajuta?