Fondat în anul 2012, Studio Creativ s-a născut din dorința de a oferi copiilor și adulților o modalitate de apropiere directă de artă și de cultura vizuală, prin programe variate, cursuri de pictură pentru copii, ateliere de creație și cursuri de actorie.   Educația vizuală, noțiunile de istoria artei, practica artelor vizuale și actoria de pot fi însușite într-o modalitate relaxantă și jucăușă, atât de către copii cât și de către adulți.

Suntem o echipă cu experienţă în îndrumarea copiilor şi dezvoltarea armonioasă a acestora cu ajutorul educaţiei prin artă, o educaţie care formează un mod de gândire şi de trăire construind repere pentru întreaga viaţă.

Vă propunem activități care stimulează creativitatea, simțul critic și dezvoltarea abilităților artistice ale fiecăruia.  Arta poate fi mai mult decât un hobby, contribuind la definirea stilului nostru de viață, încă de la vârstele cele mai fragede.

Contact:

Website: www.studio-creativ.ro

Tel: 0724569037 

E-mail: studiocreativ9@gmail.com

Adresa: Bulevardul Ferdinand, nr. 5A, sector 2, Bucuresti

Comments (0)

No comments at this moment

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie

Cu ce te putem ajuta?