-30% la următoarea comandă??? #MustashUnboxing

Vă mulțumim că ați ales Mustash.ro pentru achizițiile dumneavoastră de materiale pentru artisti! Avem o ofertă specială pentru a vă răsplăti loialitatea: obțineți un discount de până la 30% la următoarea comandă!

Iată cum puteți beneficia de reducere:

  1. Postare video pe Facebook: Realizați un videoclip în care despachetați(unboxing) produsele achiziționate de la Mustash.ro și postați-l pe Facebook. Menționați-ne în postare și includeți hashtagul #MustashUnboxing. În schimb, veți primi un discount de 10%.
  2. Postare video pe Instagram: Realizați un videoclip de unboxing și postați-l pe Instagram. Menționați-ne în postare și includeți hashtagul #MustashUnboxing. Veți primi un discount suplimentar de 10%.
  3. Postare video pe TikTok: Realizați un videoclip de unboxing și postați-l pe TikTok. Menționați-ne în postare și includeți hashtagul #MustashUnboxing. Veți primi un alt discount de 10%.

Cum obțineți reducerea?

După ce ați postat videoclipurile pe cele trei platforme, trimiteți linkurile către office@mustash.ro. După verificare, veți primi un cod de reducere cumulativ de până la 30%, pe care îl puteți folosi la următoarea comandă.

Detalii importante:

  • Reducerea se aplică doar o singură data.
  • Fiecare postare trebuie să includă mențiunea Mustash.ro și hashtagul #MustashUnboxing.
  • Videoclipurile trebuie să fie autentice și să prezinte produsele în mod clar și detaliat.
  • Produsele deja reduse nu beneficieaza de extra reducere.

Vă mulțumim pentru susținere și abia așteptăm să vedem creativitatea voastră în acțiune!

Cu drag, Echipa Mustash.ro

Comments (0)

No comments at this moment

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie