Istoria Artei

Cele mai importante miscari si stiluri artistice

Impresionismul: Lumina si Culoare ca Povesti Vizuale

Din acest articol veti afla totul despre Impresionism, miscare artistica care a luat nastere in Franta, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea.

Read more
0 comments
544 views

Fauvismul - Revolutia Culorilor in Arta

In acest articol vom aborda, Fauvismul, o miscare artistica inovatoare si revolutionara care a luat nastere la inceputul secolului al XX-lea in Franta.

Read more
0 comments
503 views

Cubismul: Revolutia Artistica a Secolului XX

In acest articol vom vorbi despre Cubism, un curent artistic revolutionar care a aparut in secolul al XX-lea si a reprezentat o schimbare radicala in modul de reprezentare a realitatii vizuale in arta.

Read more
0 comments
218 views

Constructivismul: O Revolutie in Arta si Societate

In acest articol vom explora Constructivismul, o miscare artistica aparuta in Rusia in primele decenii ale secolului al XX-lea.

Read more
0 comments
483 views

Clasicismul - O Intoarcere la Echilibru si Eternitate in Arta si Cultura

In acest articol, vorbim despre miscarea artistica si culturala numita Clasicism. Acest curent artistic a luat nastere in secolele XVII si XVIII, avand ca principala sursa de inspiratie valorile si estetica Antichitatii clasice greco-romane.

Read more
0 comments
200 views

Bauhaus - Pionierii Esteticii Functionale in Evolutia Artei Moderne

Read more
0 comments
282 views

Arta Baroca: O Epoca de Grandiozitate si Eleganta in Lumea Artei

In acest articol vom vedea cu miscarea artistica baroc si-a facut aparatia si cum a influentat toate ramurile artistice.

Read more
0 comments
998 views

Art Nouveau - Eleganta si Inovatie in Arta

In acest articol abordam miscarea artistica Art Nouveau si prezentam o analiza detaliata a caracteristicilor si influentei acestei miscari in diferite domenii ale artei si designului. 

Read more
0 comments
632 views

Art Deco - Eleganta si Modernitatea in Miscare

In acest articol vom vorbi despre miscarea artistica Art Deco si influenta sa in diferite domenii ale culturii si artei.

Read more
0 comments
203 views

Expresionismul Abstract: Calatorie in Universul Interior al Emotiilor si Creativitatii

In acest articol, vom discuta despre expresionismul abstract, un curent artistic din secolul al XX-lea care a avut un impact semnificativ in evolutia artei moderne. 

Read more
0 comments
247 views

Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie

Cu ce te putem ajuta?